- Men så bliver jeg igen ærgerlig over at jeg bare skal hjem, og have begyndt på min danskstil, og slet ikke har tid til at komme ud i det helt uforglemmelige dejlige vejr og tage billeder med min baby (canon 1000D).
Håber på ligeså godt vejr imorgen, og hvis ikke, må jeg prøve at finde tid.
Men, men, men jeg synes lige i skulle have opskriften på øllebrød,, bare for hyggens skyld :)
- 350 g rugbrød uden kerner, i skiver
1/2 liter vand2 flasker maltøl
1 hel kanel
1 stykke appelsinskal (ca. 3 x 10 cm)
85 g sukker
1 spsk friskpresset appelsinsaft
Fremgangsmåde:
- Skær rugbrødet (med skorpe) i små tern. Kom brødet i en gryde og tilsæt vand, maltøl, kanel og appelsinskal. Lad det trække i ca. 10 min. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Pisk af og til. Tilsæt sukker og appelsinsaft. Varm øllebrøden igennem og smag den til. Fjern kanelstang og appelsinskal før serveringen.
Det hele kan evt. presses gennem en sigte for at få en mere glat øllebrød.
Du giver en omgang øllebrød engang, ikke? :-)
SvarSletBestemt!!
SvarSlet